Et webbureau som designer og udvikler skræddersyede digitale løsninger

Vi er et webbureau der er i øjenhøjde med vores kunder

Perceptual er et webbureau med base i København, der bevæger sig fremad i det digitale univers med at skabe kreative og innovative digitale løsninger. 

Ordet “perceptual” refererer til perception og den unikke evne til at fortolke og forstå verden omkring os gennem vores sanser. Og det er lige præcis sanserne vi har i fokus når vi sammensætter og designer løsninger for vores kunder.

Dennis Castillo

Founder | Webudvikler  

Dennis er vores webudviklingsekspert. Med flere års erfaring inden for opbygning af hjemmesider har han en dybdegående viden om kodning og en skarp sans for brugerrejsen og design. Han er også i gang med en uddannelse som datamatiker, hvilket giver ham en solid teknisk baggrund.

Dennis er en mester i at sætte kunden i centrum og skabe hjemmesider, der opfylder deres unikke behov. Hans ekspertise og erfaring sikrer, at hver hjemmeside vi bygger er brugervenlig, æstetisk tiltalende og teknisk velfungerende.

Jessica Nielsen

Kreativ projekt leder

Med mange års erfaring som selvstændig erhvervsdrivende og en studiebaggrund inden for entreprenørskab og innovation fra CBS, er Jessica ekspert i at forstå og imødekomme kundernes behov.

Jessica har en utrolig sans for detaljer og æstetik, hvilket gør hende i stand til at skabe visuelt tiltalende og effektive designløsninger. Hendes resultatorienterede tilgang sikrer, at hver løsning vi leverer, hjælper vores kunder med at opnå deres mål og differentiere sig i markedet.

1

Kontakt os

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.