FAQ

FAQ - Hurtige svar

 Mangler du svar på et spørgsmål, kan du måske finde svaret i vores FAQ.
Her har vi nemlig samlet de spørgsmål vi oftest får og svaret på dem.

Prisen på en hjemmeside varierer afhængigt af hvilken løsning du ønsker. Er du på udkig efter en simpel onepage hjemmeside, så starter vores priser fra 7.000 kr. Har du brug for en udvidet hjemmeside med flere undersider, så starter vores priser fra 10.000 kr. Driver du en produktvirksomhed og har brug for en webshop, så starter vores priser fra 15.000 kr. Alle priser er ekskl. moms. Se vores priser her.

Du har altid mulighed for at komme med mindre eller større ændringer efter din hjemmeside er gået i luften. Med vores supportpakke til 450 kr./md. har du 30 minutters support inkluderet, som kan bruges til mindre ændringer såsom udskiftning af billeder.

Skal du have lavet større ændringer, anbefaler vi at du køber vores klippekort, hvor du får rabat på vores timepris. Læs mere om vores klippekort her

Når du har accepteret vores tilbud, vil du modtage en faktura på 50% (1. rate) af den aftalte pris. Når vi har modtaget betalingen, går vi i gang med opsætningen af din hjemmeside.

Når vi er færdige med at designe og udvikle hjemmesiden, og du har godkendt den, vil du modtage en faktura for de resterende 50% (2. rate).

Vores leveringstid afhænger af opgavens omfang, og derfor kan det tage alt fra 14 dage til +1 måned. Det afhænger også af, hvor hurtigt du vender retur på vores henvendelser og leverer feedback.

Under vores første møde afstemmer vi, hvad du selv leverer og hvad vi leverer. Men som regel har vi brug for et domæne, webhosting, logo, sideindhold og billeder for at starte udviklingen af en hjemmeside.

Domænet er navnet på hjemmesiden fx ‘www.perceptual.dk’ og webhostingen er den server, hvor vi bygger din hjemmeside, det kaldes også et webhotel. 

Begge ting er nødvendige, når man skal bygge en hjemmeside og det er derfor omkostninger, som man ikke kan komme udenom. Hvis du ikke allerede har domæne og hosting kan vi tilbyde at hjælpe dig med opsætningen. Hvis du vil opsætte det selv, anbefaler vi simply.com, som tilbyder domæne og webhosting samlet.

Hvis du skal have udviklet en webshop, har vi brug for at du leverer produkttitler, produktbilleder, produktbeskrivelser, priser og handelsbetingelser.

Når vi er færdige med at udvikle din hjemmeside og har trykket på launch-knappen har du to valgmuligheder:

1. Hvis du har grundlæggende kendskab til WordPress, så kan du vælge selv at vedligeholde din hjemmeside, dvs. hjemmesiden overdrages til dig og du vil have det fulde ansvar for den. 

2. Du kan tilkøbe vores support-pakke for 450 kr./md og vi vedligeholder din hjemmeside. Det betyder, at vi står for at opdatere plug-ins, håndtere fejlmeldinger og sørger for løbende at køre back-up. Desuden vil du få adgang til 30 minutters support om måneden, som du fx kan bruge til at få opdateret billeder, tekster, kontaktoplysninger osv.