MalerBay

Mock-up af hjemmeside for Malerbay på vist på forskellige devices

Skræddersyet webdesign for MalerBay

Perceptual har skabt en skræddersyet hjemmeside for den selvstændige maler Caroline Bay, der leverer enestående malerarbejde i alle former. Hendes professionelle hjemmeside, MalerBay.dk, er det perfekte værktøj til at præsentere hendes talent og tiltrække nye kunder.

Caroline efterspurgte et brugervenligt og simpelt design til hendes hjemmeside. Det imødekom vi ved at designe og udvikle det vi kalder et digitalt visitkort: en simpel one-page-hjemmeside.

Fra Drøm til Virkelighed

MalerBay

Kvalitet, Sikkerhed og Præcision

Caroline Bay

Caroline Bay er en dygtig malermester med en passion for perfektion. Efter at have afsluttet sin maleruddannelse i 2015, var det altid hendes drøm at starte sin egen virksomhed. Med en vision om at levere fejlfri projekter etablerede hun sit malerfirma.

Caroline Nordshøj Bay grundlagde virksomheden den 29. maj 2022 og har siden da været dedikeret til at levere høj kvalitet og sikre overholdelse af sikkerhedskravene.

Malerbay er en dygtig malermester med en passion for perfektion.

Har du brug for en professionel hjemmeside tilpasset til din virksomhed?

Vi designer og udvikler en hjemmeside, der er nøje sammensat til din virksomhed og dens unikke behov. Vores proces begynder med et kickoff-møde, hvor vi sammen dykker ned i din virksomhed og får indblik i dine tanker og ønsker for hvad hjemmesiden skal indeholde.

Skal dit brand være næste case?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig