Klubben

Mock-up af WordPress hjemmeside på forskellige enheder

Skræddersyet design

Perceptual har udviklet en skræddersyet hjemmeside til Klubben Østerbro, der præsenterer Jeanne og Zaidoon – to dedikerede personlige trænere med en passion for at hjælpe dig med at opnå dine træningsmål.

Den nye hjemmeside giver en indbydende og informativ platform, hvor du kan lære mere om Klubben Østerbro’s fællesskab, booke personlige træningssessioner og får indblik i deres ekspertise og erfaring. 

Med en brugervenlig navigation og en moderne æstetik skaber hjemmesiden en inspirerende oplevelse, der opmuntrer til at tage skridtet mod en sundere livsstil og træningsmæssig succes.

Dennis og Jessica, som står bag Perceptual har lavet vores hjemmeside til Klubben Østerbro. Vi er blevet så glade for resultatet og under hele forløbet har der været en super god kommunikation. D&J har virkelig meget tålmodighed og er rigtig gode til at komme med ideer og har virkelig godt styr på hvad der fungere bedst. De opfangede også lynhurtigt det vi var på udkig efter. Vi har været så glade for dette samarbejde, og kan kun varmt anbefale at tage fat i Perceptual hvis du står og mangler hjælp til hjemmeside, markedsføring eller grafisk design!

Klubben Østerbro

Personlig træning på næste niveau

Klubbens vision

Deres mål er at skabe et inkluderende fællesskab, hvor alle kan træne og udvikle sig, uanset niveau eller erfaring. 

Jeanne og Zaidoon, har dedikeret sig til at skabe en klub, hvor medlemmerne kan udfordre sig selv og opnå deres træningsmål.

Jeanne & zaidoon

Jeanne og Zaidoon brænder for at arbejde med mennesker og se dem vokse og udvikle sig. De ønsker at skabe en støttende og inkluderende atmosfære, hvor medlemmerne kan trives og nå deres træningsmål.

Hvis du søger en klub, der kombinerer professionel træning med et fællesskab af dedikerede og passionerede mennesker, er Klubben Østerbro det rette sted for dig.

Klubben

Har du brug for en professionel hjemmeside tilpasset til din virksomhed?

Vi designer og udvikler en hjemmeside, der er nøje sammensat til din virksomhed og dens unikke behov. Vores proces begynder med et kickoff-møde, hvor vi sammen dykker ned i din virksomhed og får indblik i dine tanker og ønsker for hvad hjemmesiden skal indeholde.

Skal dit brand være næste case?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig