Hanaya

Redesign af hjemmeside for Hanaya

Perceptual har gennemført et omfattende hjemmeside redesign for Hanaya for at forbedre deres online tilstedeværelse og optimere brugeroplevelsen.

Design af menukort

Perceptual har skabt et smukt og indbydende menukort til Hanaya, der fusionerer æstetik og kommunikation og fremhæver restaurantens unikke gastronomiske tilbud.

Vi har været så heldige at have et samarbejde med Jessica og Dennis helevejen rundt om vores virksomhed, til hjemmeside, Instagram, Facebook og TikTok. Jeg kan ikke andet end at klar anbefale disse to skønne mennesker. Vi følte os trykke helevejen igennem og kan ikke vente med at lave mere. Tak for et god samarbejde med jer begge og fordi i altid er med på vores ideer og kommer med en masse god feedback når vi kommer med ideer, og ønsker. I har overgået alle vores forventninger til et fantastisk samarbejde. Tusind tak 🙏🏼

Oplev den ultimative sushioplevelse

Hanaya

Hjemstedet for den mest sublime sushi og enestående service.

Hanaya's vision

Sushi er en kunstform, der hylder rene linjer, nøje opmærksomhed på detaljer og en dybfølt respekt for råvarerne. Det er en fusion af videnskab og kreativ leg, hvor enkle elementer kombineres på komplekse og harmoniske måder.

Stefan Theill Halle

Stefan har over 10 års erfaring som sushi kok og en solid uddannelse inden for sushiverdenen. Han leverer en uforglemmelig madoplevelse og har arbejdet tæt sammen med nogle af Danmarks mest talentfulde og passionerede sushi kokke, der har formet ham til den person, han er i dag.

Har du brug for en professionel hjemmeside tilpasset til din virksomhed?

Vi designer og udvikler en hjemmeside, der er nøje sammensat til din virksomhed og dens unikke behov. Vores proces begynder med et kickoff-møde, hvor vi sammen dykker ned i din virksomhed og får indblik i dine tanker og ønsker for hvad hjemmesiden skal indeholde.

Skal dit brand være næste case?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig